Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Άσκηση Θεόφιλος στη Μυτιλήνη




H Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», επιπέδου Συγκροτήματος Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού, διεξήχθη στο πεδίο βολών – ασκήσεων «Καμμένου Δάσους», στην ΠΕ της 98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ» στη νήσο Λέσβο, από 5 έως 6 Φεβρουαρίου 2014.

Αντικείμενο της ΤΑΜΣ ήταν η εξέταση του Σ.Μ/Κ ΛΠΖ στη διαδικασία προώθησης – υπέρβασης και επίθεσης για εξάλειψη προγεφυρώματος, με ταυτόχρονη εκτέλεση πυρών υποστήριξης από ζεύγος αεροσκαφών F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας, ζεύγος επιθετικών ελικοπτέρων της 1ης ΤΑΞΑΣ και πυροβολικού, ημέρα και νύχτα. Κατά τη διάρκεια της ΤΑΜΣ εκτελέστηκαν βολές επιθετικών ελικοπτέρων, πυροβολικού, όλμων, αρμάτων μάχης, αντιαρματικών όπλων και πολυβόλων από το σύνολο των ασκούμενων τμημάτων.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου