Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Απειλή εναντίον των Ελληνογενών Καλάς από τζιχαντιστές - να επέμβει το Ελληνικό ΥΠ.ΕΞ - ο Ελληνισμός της Ασίας πρέπει να σωθεί


Σε κίνδυνο βρίσκεται η ελληνική φυλή των Καλάς στο Πακιστάν, αφού τζιχαντιστές τους απειλούν μέσω βίντεο να ασπασθούν το Ισλάμ ή να θανατωθούν.

Στρατός και επίλεκτες μονάδες της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στην απομακρυσμένη περιφέρεια Τσιτράλ, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, όπου ζούν αρκετές χιλιάδες Καλάς, δήλωσε προς το Γερμανικό Πρακτορείο κορυφαίος αξιωματούχος της αστυνομίας. 
«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές στη φυλή Καλάς ότι θα εξαλειφθεί αν δεν αγκαλιάσει το ισλάμ», αναφέρει στο βίντεο ένας άγνωστος διοικητής των Ταλιμπάν. 
Η απειλή προκάλεσε φόβο στην κοινότητα αυτή που ζεί στις κοιλάδες του Τσιτράλ περικυκλωμένη από οχυρά μαχητών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Οι Αφγανοί Ταλιμπάν έχουν επιτεθεί κατά το παρελθόν στην περιοχή και πριν από περίπου τρία χρόνια είχαν απαγάγει έναν Έλληνα καθηγητή. 
Οι Καλάς ζουν εδώ και αιώνες στην περιοχή και εξακολουθούν να διατρανώνουν την ελληνικότητά τους. 
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου