Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Λιβύη: «Άνοιξαν πυρ» κατά του βορειοκορεάτικου δεξαμενόπλοιου


Ιταλικά σκάφη βοήθησαν το ναυτικό το ναυτικό της Λιβύης να θέσει υπό έλεγχο το ακινητοποιημένο δεξαμενόπλοιο που είχε καταπλεύσει προς τα ανατολικά μετά την αναχώρηση από το λιμάνι Ες Σιντέρ.
Το πολεμικό ναυτικό της Λιβύης άνοιξε πυρ εναντίον του δεξαμενόπλοιου που είχε φορτώσει πετρέλαιο από λιμάνι της ανατολικής Λιβύης που ελέγχεται από τους αντάρτες, προκαλώντας ζημιές στο πλοίο, δήλωσε εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Λιβύης.
Όπως έγινε γνωστό ιταλικά σκάφη βοήθησαν το ναυτικό της Λιβύης να θέσει υπό έλεγχο το ακινητοποιημένο δεξαμενόπλοιο που είχε καταπλεύσει προς τα ανατολικά μετά την αναχώρηση από το λιμάνι Ες Σιντέρ, ανέφερε επίσης ο εκπρόσωπος της δύναμης προστασίας πετρελαίου της Λιβύης, Ουάλιντ αλ Ταρχούνι, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό αλ Ναμπάα.
Υπενθυμίζεται ότι το τάνκερ, με σημαία Βόρειας Κορέας, κατάφερε να ξεφύγει από κλοιό σκαφών του λιβυκού ναυτικού, εκμεταλλευόμενο τις κακές καιρικές συνθήκες
Εξαιτίας αυτού του περιστατικού ο πρωθυπουργός της Λιβύης Αλί Ζεϊντάν έχασε την Τρίτη την εμπιστοσύνη του Γενικού Εθνικού Κογκρέσου της χώρας.
Ο κ. Ζεϊντάν δεν κατόρθωσε να λάβει τη δεδηλωμένη υποστήριξη της πλειοψηφίας των βουλευτών.

Έτσι ο νυν υπουργός Άμυνας της χώρας Αμπντουλάχ Αλ Θινί ορκίστηκε ενώπιον της Βουλής μεταβατικός πρωθυπουργός στη θέση του μέχρι σήμερα πολιτικού του προϊσταμένου.
Ομάδες ανταρτών και μελών φυλών οι οποίες βοήθησαν στην ανατροπή του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι το 2011 διεκδικούν αυτονομία της ανατολικής Λιβύης (Κυρηναϊκή) και μεγαλύτερο μερίδιο από τα κέρδη της βιομηχανίας του πετρελαίου.
Η κεντρική κυβέρνηση της Τρίπολης αδυνατεί μέχρι στιγμής να ελέγξει την κατάσταση στη χώρα σε ό,τι αφορά το επίπεδο της ασφάλειας.
Το κοινοβούλιο δεν πρόκειται να προβάλει εμπόδια και θα στηρίξει το έργο του κ. Θινί, τόνισε ο πρόεδρός του, Νούρι Αλί Αμπού Σαχμάιν.

http://www.naftemporiki.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου