Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Τουρκικά F -16 σε πτήση αναχαίτισης ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα


Την επιχείρηση “αναγνώρισης ρωσικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους στην Μαύρη Θάλασσα”, ανακοινωσε του τουρκικό Γενικό Επιτελείο. Σύμφωνα μ΄ αυτή η τουρκική Πολεμική Αεροπορία απογείωσε χθες οκτώ μαχητικά αεροσκάφη F - 16 για να “αναγνωρίσουν” το ρωσικό αεροσκάφος.

Όπως οι ίδιοι οι Τούρκοι παραδέχονται στην ανακοίνωσή τους το ρωσικό αεροσκάφος πετούσε σε διεθνή εναέριο χώρο. 

Η τουρκική κινητοποίηση αλλά και η ανακοίνωση του περιστατικού το οποίο οι Τούρκοι συνδέουν άμεσα με την κρίση στην Ουκρανία, δεν μπορεί να είναι τυχαία. Η Άγκυρα που συνηθίζει -και ορθώς κάνει βέβαια- να “βλέπει” σε κάθε κρίση στην περιοχή και μια ευκαιρία για να υπερτονισει την γεωπολιτική της χρησιμότητα , ήθελε να “υπενθυμίσει” την χρησιμότητά της. Την οποία ενδέχεται να “αναγνωρίσουν” και οι δύο πλευρές που “συγκρούονται” στην Ουκρανία. Και η Δύση αλλά και η Μόσχα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου