Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ... ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ... “ΛΑΙΛΑΨ 14” - “ΟΡΜΗ 3/14” - “ΑΙΓΙΑΛΟΣ 1/14”.

Ο Στόλος στο Αιγαίο από σήμερα και για τρειίς ημέρες . Επισήμως “εκτελείται προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Στόλου, με τη διεξαγωγή των ασκήσεων:

  “ΛΑΙΛΑΨ 14”
- “ΟΡΜΗ 3/14”

- “ΑΙΓΙΑΛΟΣ 1/14”

Ανεπίσημα η παρουσία του σε περιοχές του Κεντρικού, Βόρειου και Νοτιοανατολικού Αιγαίου, με τη συμμετοχή Φρεγατών, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Γεν. Υποστηρίξεως, Αρματαγωγών, Υποβρυχίων, Ελικοπτέρων και Ομάδων της ΔΥΚ, αποτελεί μια απάντηση στην διαρκώς κλιμακούμενη τουρκική επιθετικότητα.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου