Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

«Κούρεμα» χρέους Β. Κορέας κατά 90% από τη Ρωσία


Το κοινοβούλιο της Ρωσίας έδωσε το «πράσινο φως» για τη διαγραφή του 90% του χρέους της Βόρειας Κορέας και συγκεκριμένα από 10,96 δισεκατομμύρια δολάρια σε μόλις 1,09 δισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο μάλιστα η χώρα θα πρέπει να το αποπληρώσει σε βάθος εικοσαετίας.

Οι δόσεις θα είναι εξαμηνιαίες, ενώ η Ρωσία θα επιστρέφει δυνητικά αυτά τα χρήματα στη Βόρεια Κορέα με τη μορφή αμοιβαία επωφελών προγραμμάτων οικονομικής συνεργασίας, όπως ένας αγωγός φυσικού αερίου και μια σιδηροδρομική γραμμή που θα διατρέχει τη Βόρεια Κορέα, περνώντας στη Νότια (ο βοράς ισοδυναμεί με μόλις 2% της οικονομίας του νότου).

Είναι πράγματι εντυπωσιακό να διαπιστώνεις από τη μία πλευρά τη γερμανική «λογιστική» συμπεριφορά απέναντι σε εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ και από την άλλη πλευρά το πώς ένα χρέος 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαφανίζεται και σε αντάλλαγμα προχωρούν προγράμματα που συνεπάγονται αμοιβαία οφέλη σε πολύ περισσότερα επίπεδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου