Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Νέο μακελειό στη Νιγηρία..Ισλαμιστές τρομοκράτες σκόρπισαν και πάλι το θάνατο


Είναι οι ίδιοι που όταν πατάνε το πόδι τους στην Ε.Ε ζητούν να σεβαστούν οι Ευρωπαίοι τα ανθρώπινα δικαιώματά τους...την στιγμή που στη χώρα τους εκτελούν εν ψυχρώ ακόμα και μωρά επειδή δεν πιστεύουν στο ισλάμ..

Η είδηση..
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε σταθμό λεωφορείων στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Νιγηρίας, Αμπούζα, εν ώρα αιχμής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Εικονολήπτης του Ρόιτερς είδε 20 πτώματα στον σταθμό της Νιανγιάν, περίπου οκτώ χιλιόμετρα νότια της Αμπούζα και αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι άλλα 15 πτώματα είχαν απομακρυνθεί από τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.


"Περίμενα να μπώ στο λεωφορείο όταν άκουσα μία εκκωφαντική έκρηξη και μετά είδα καπνό. Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος", είπε η Μίμι Ντάνιελς που εργάζεται στην Αμπούζα. Ακολούθησε και δεύτερη έκρηξη, είπε η ίδια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης αλλά οι υποψίες στρέφονται προς την ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

Οι ισλαμιστές διεξάγουν εκστρατεία βίας στα βορειοανατολικά της χώρας.
Την περασμένη εβδομάδα, ένοπλοι ισλαμιστές φέρεται ότι ευθύνονται για την δολοφονία τουλάχιστον 60 ανθρώπων σε χωριό της βορειοανατολικής Νιγηρίας.
Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε άλλη επίθεση εναντίον σχολής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου