Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ρωσία : Μην πολεμάτε τον λαό σας


Η Ρωσία κάλεσε το Κίεβο να σταματήσει να πολεμά τον λαό της Ουκρανίας, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για τις απειλές της κυβέρνησης ότι θα προσφύγει στον στρατό για να θέσει τέλος στις ταραχές στην ανατολική Ουκρανία.
«Απαιτούμε από την σπείρα του Μαϊντάν, που ανέτρεψε τον νόμιμο πρόεδρο της Ουκρανίας, να σταματήσει αμέσως τον πόλεμο εναντίον του λαού της», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας Αλεξάντρ Λουκάσεβιτς, όπως μετέδωσε το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24.

«Η εγκληματική διαταγή του Τουρτσίνοφ για προσφυγή στον στρατό για την καταστολή των διαμαρτυριών προκαλεί αποτροπιασμό», είπε αντιδρώντας στην ανακοίνωση του μεταβατικού προέδρου της Ουκρανίας ο οποίος ανήγγειλε την πραγματοποίηση «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης μεγάλης κλίμακας» για τον τερματισμό των ταραχών στην ανατολική Ουκρανία.

«Καταδικάζουμε με δριμύτητα τις απόπειρες προσφυγής στη βία κατά των διαδηλωτών και των ακτιβιστών με τη βοήθεια των μαχητών του Δεξιού Τομέα και άλλων παράνομων ομάδων», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η Ρωσία ζήτησε "επείγουσα" σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με θέμα την κρίση στην Ουκρανία.

«Η ρωσική πλευρά θα φέρει την κρίση στη νοτιο-ανατολική Ουκρανία επειγόντως ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

«Αυτή τη στιγμή, από τη Δύση εξαρτάται η δυνατότητα αποφυγής ενός εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία», είπε.

Σειρά συντονισμένων επιθέσεων εναντίον κυβερνητικών κτιρίων πραγματοποιήθηκε χθες σε πόλεις της ανατολικής, ρωσόφωνης Ουκρανίας, που συνορεύει με τη Ρωσία, από ενόπλους, που σε ορισμένες περιπτώσεις φορούσαν στρατιωτικές στολές χωρίς διακριτικά.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση κάλεσε σήμερα τη Μόσχα να σταματήσει "τις επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης" της γειτονικής της χώρας και το Κίεβο να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, ενώ ταυτόχρονα το Παρίσι απειλούσε με νέες κυρώσεις σε περίπτωση κλιμάκωσης της κρίσης.

Η Μόσχα αρνείται κάθε ευθύνη και ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η Μόσχα δεν έχει καμία πρόθεση να προσαρτήσει περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου