Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ... ΞΕΝΟΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!!!


Μία σοκαριστική εμπειρία είχε ο πρωταγωνιστής του "Μπρούσκο", Ανδρέας Γεωργίου στο Λονδίνο, όπου έμεινε για κάποια χρόνια.
Ο νεαρός ηθοποιός δέχτηκε άγρια επίθεση από τέσσερις άγνωστους και πήγε στο νοσοκομείο από το χτύπημα. Ο Γεωργίου γεννήθηκε στο Λονδίνο κι επέστρεψε στα 15 του, ενώ μιλά στο περιοδικό People για την επίθεση που δέχτηκε.
"Στο Λονδίνο υπάρχει ρατσισμός. Το έχω ζήσει. Έφαγα ξύλο, γιατί ήμουν ξένος. Υπήρχε ένα Greek night, ήμασταν μεγάλη παρέα, παρκάραμε το αυτοκίνητο και μέσα σε τρία λεπτά ήρθαμε στα χέρια με ανθρώπους που μας επιτέθηκαν, χωρίς καμία αφορμή. Κατέβηκαν τέσσερις τύποι από ένα αμάξι, με πλάκωσαν και έφυγαν. Ήταν Άγγλοι. Βρέθηκα στο νοσοκομείο, δίνοντας κατάθεση για την επίθεση» αποκάλυψε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου