Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ


Κάλεσμα στον Βλάντιμιρ Πούτιν να τους προμηθεύσει με όπλα έκαναν οι φιλορώσοι αυτονομιστές του Σλαβιάνσκ, οι οποίοι απείλησαν ότι θα σκοτώσουν τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας.

«Ζητάμε βοήθεια στη ρώσικη κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Αν δεν μπορείτε να στείλετε δυνάμεις διατήρησης της ειρήνης, στείλτε μας όπλα…», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Βιάτσεσλαβ Πονομάρεφ, ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί δήμαρχος της πόλης.

«Έχουμε ανάγκη από όπλα, δεν έχουμε αρκετά», καθώς «ο ουκρανικός στρατός έχει μαχητικά και τεθωρακισμένα» εξήγησε ο Πονομάρεφ, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δεν έχει «καμιά απευθείας επαφή» με τη Μόσχα.

Όταν ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο για την επίσκεψη στην ανατολική Ουκρανία του Ουκρανού υπουργού Εσωτερικών, Αρσέν Αβάκοφ, απάντησε ξερά: «Εάν εκείνος έρθει θα τον πυροβολήσω εγώ ο ίδιος, δεν θα σφίξω το χέρι του…»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.stoxos.gr/2014/04/blog-post_7313.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου