Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Η Ρωσία αρνήθηκε προγραμματισμένη αμερικανική πτήση επιτήρησης στο ρωσικό έδαφος


Κατασκοπευτικός δορυφόρος των ΗΠΑ, έχει εντοπίσει στη Ρωσία μεγάλη μετακίνηση στρατευμάτων, αρμάτων μάχης, πυροβολικού και άλλου στρατιωτικού οπλισμού κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, τη στιγμή μάλιστα που η ρωσική κυβέρνηση ακύρωσε προγραμματισμένη πτήση επιτήρησης των ΗΠΑ στο ρωσικό έδαφος, στο πλαίσιο της Συνθήκης των Ανοικτών Ουρανών του 1992 (Open Skies Treaty). Σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ, η πτήση επιτήρησης είχε προγραμματισθεί για τις 14 με 16 Απριλίου. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ 72 ώρες πριν από την προγραμματισμένη πτήση ενημερώθηκε ότι η πτήση δεν επιτρέπεται.

Η ρωσική ματαίωση της πτήσης έρχεται εν μέσω αυξημένων εντάσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Ουκρανία, όπου τα ρωσικά στρατεύματα  υποδαύλισαν το λαό της Κριμαίας τον περασμένο μήνα και συνεχίζουν να υποδαυλίζουν τους φιλορώσους προκαλώντας αναταραχές στο ανατολικό τμήμα της χώρας.
Η ακύρωση υπονομεύει περαιτέρω την ασφάλεια  και  τον έλεγχο των όπλων της πολιτικής της κυβέρνησης Ομπάμα.
Η Ρωσία πρόσφατα κατηγορήθηκε για παραβίαση και καταστρατήγηση άλλων πολεμικών συνθηκών συμπεριλαμβανομένης της συνθήκης του 2010 «New Start»για τον έλεγχο των όπλων και τη συνθήκη του 1987 για πυρηνικούς πυραύλους μέσου βεληνεκούς (Intermediate-range Nuclear Forces Treaty).
Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις των ρωσικών στρατευμάτων χρησιμοποιώντας δορυφορικές εικόνες. Το Πεντάγωνο έχει ανακοινώσει ότι δεκάδες χιλιάδες ρωσικών στρατευμάτων, μαζί με άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα, βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες σε εμφανή προετοιμασία στρατιωτικής δράσης.
Πρόσφατες εκθέσεις πληροφορικών αποκάλυψαν επίσης ότι η Μόσχα δημιουργεί πρόσθετες στρατιωτικές δυνάμεις στην Κριμαία, όπου παρατηρήθηκε η αποστολή σιδηροδρομικών αμαξοστοιχιών φορτωμένα με τεθωρακισμένα T-72.
Αμερικανοί αξιωματούχοι φοβούνται ότι η συσσώρευση πολεμικού υλικού στην Κριμαία αποτελεί σχέδιο μεγάλης κλίμακας στρατιωτικής επιχείρησης κατά της ανατολικής Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τη Συνθήκη των Ανοικτών Ουρανών, ο μόνος λόγος που επιτρέπεται για ακύρωση αυτών των προγραμματισμένων πτήσεων είναι η ασφάλεια των πτήσεων και οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι οι Ρώσοι δεν θέλουν να γνωστοποιήσουν τη δράση τους.
«Είναι έτοιμοι να προβούν σε κάτι (στην Ουκρανία) και δεν θέλουν να το πληροφορηθούμε» είπε αξιωματούχος που ενημερώθηκε για την ακύρωση, σύμφωνα με το turner radio.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου