Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τουρκία : Την σκότωσαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλη!

Μία διαφυλική σκοτώθηκε και ένας ακόμη άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά σε μια αντι-ομοφυλοφιλική επίθεση εναντίον τους από ενόπλους στην Κωνσταντινούπολη, όπως ανακοίνωσαν τουρκικές οργανώσεις για τα δικαιώματα των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων, των αμφιφυλόφιλων και των διαφυλικών ατόμων.

Η γυναίκα που σκοτώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ ήταν 21 ετών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες της επίθεσης είχαν όπλο.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΝΑΊ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ Κ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΚΕΥ.Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΝΌΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΕΙΤΩΝΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό όταν τούς φωνάζουμε νά πάνε στήν πατρίδα τους τήν τουρκία οί αριστεροί ανθέλληνες δέν ξεκολλάνε από τήν Ελλάδα. Πού νά πάνε στούς μάο μάο? Θά τούς φάνε ζωντανούς. Ενώ στήν χιλιοπροδομένη κατοχική Ελλάδα, έχουν ασυλία οί ανώμαλοι καί προκαλούν μέ πουστροπαρελάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή