Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΥΠΕΞ Γερμανίας: Πιο σημαντική η ειρήνη στην Ουκρανία παρά οι κυρώσεις της Ρωσίας


Οι πολιτικοί πρέπει να επικεντρωθούν στην αποκλιμάκωση της κρίσης στην Ουκρανία και να μην συζητούν πιθανές κυρώσεις, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγιερ.
«Έχουμε ήδη συζητήσει με όλες τις λεπτομέρειες το θέμα των κυρώσεων. Μερικές φορές λυπάμαι ότι η αφοσίωση με την οποία συζητούν τις κυρώσεις, εξαφανίζεται, όταν πρόκειται για αποφυγή από την περαιτέρω κλιμάκωση της κρίσης», δήλωσε ο Σταϊνμάγιερ στην συνέντευξη στο περιοδικό Bild am Sonntag, μεταδίδει το πρακτορείο RIA NOVOSTI.

Επίσης επισήμανε ότι η Γερμανία στηρίζει τη δήλωση που πάρθηκε στη Γενεύη σχετικά με τη ρύθμιση της ουκρανικής κρίσης και είναι έτοιμη να παρέχει στήριξη στον ΟΑΣΕ.

«Ήταν φανερό ότι με την λήψη της δήλωσης στη Γενεύη η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα αποκατασταθεί αμέσως. Το πιο βασικό τώρα είναι όλα τα συμφωνηθέντα μέτρα να υλοποιηθούν. Στηρίζουμε τη συμμετοχή της ειδικής αποστολής του ΟΑΣΕ στην Ανατολική Ουκρανία και με προσωπικό και από την οικονομική άποψη. Τασσόμαστε το προσεχές διάστημα ο αριθμός των παρατηρητών της αποστολής να φτάσει στα 500 άτομα», δήλωσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου