Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Πρεσβεία ΗΠΑ στα Τίρανα: Κράτος εν κράτει το Λαζαράτι

`Κράτος εν κράτει , ομολογεί ότι είναι το Λαζαράτι η Πρεσβεία των ΗΠΑ, στα Τίρανα., το χωριό της μαριχουάνας στην Αλβανία, γνωστό πλέον ως "Κολομβία της Αλβανίας".

Σε μια άκρως αυστηρή ανακοίνωση προς τους Αμερικάνους που ζούν στην Αλβανία, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στα Τίρανα, δεν συμβουλεύει απλώς τους Αμερικάνους εργαζομένους που ζούνε στην Αλβανία, αλλά αυστηρώς τους διατάζει, να μην ταξιδεύουν, στο Λαζαράτι.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι, «Το Λαζαράτι αναγνωρίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες περιοχές παραγωγής μαριχουάνας στην Ευρώπη. Το 2004, μια επέμβαση της αστυνομίας οδήγησε σε μια πραγματική μάχη, με αποτέλεσμα την καταστροφή της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Το 2012 η αστυνομία προσπάθησε να ελέγξει τις φυτείες μαριχουάνας και βρέθηκε αντιμέτωπη με οργανωμένες ένοπλες ομάδες. Από εκείνη τη στιγμή, η περιοχή είναι ανεξέλεγκτη , χωρίς την παρουσία της αστυνομίας, πράγμα που επιτρέπει στους εμπόρους να κινούνται ελεύθερα, να ελέγχουν και να απαγορεύουν την είσοδο προσώπων στο χωριό», - αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στα Τίρανα.

www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου