Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Συνελήφθη παιδίατρος για παιδική πορνογραφία!


Λιγότερο από 24 ώρες χρειάστηκε το κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να εξιχνιάσει μία υπόθεση που σοκάρει.

Πρωταγωνιστής είναι παιδίατρος της πόλης των Ιωαννίνων. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα γίνουν πιθανότατα την Τρίτη. Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πηγές για τον συγκεκριμένο παιδίατρο είχαν προηγηθεί καταγγελίες που αφορούσαν στη δράση του.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε θέσει υπό παρακολούθηση τον εν λόγω γιατρό και τις ηλεκτρονικές διαδρομές που έκανε.

Κλιμάκιο αστυνομικών ήρθε στα Γιάννενα την Κυριακή και τη Δευτέρα συνέλαβε τον παιδίατρο ο οποίος είναι πλέον αντιμέτωπος με τις πράξεις του.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στον ιατρικό κόσμο της πόλης, κυρίως όμως στους γονείς που εμπιστεύονταν τα παιδιά τους στον ...καθόλα σοβαρό επιστήμονα.

http://elas-lyste.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9896.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου