Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ο Αμερικάνικος πολεμικός στόλος στα σύνορα με Ρωσία-Σε επιφυλακή η Μόσχα που παρακολουθεί τις κινήσεις!


Το USS Donald Cook, ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό εξοπλισμένο με το πανίσχυρο αντιπυραυλικό σύστημα Aegis, πέρασε την Πέμπτη τον Βόσπορο και εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα, με τη Ρωσία να ισχυρίζεται ότι το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει μιά αρμάδα (πολεμικό στόλο) στην περιοχή.

Νωρίτερα το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ είπε ότι η αποστολή του αντιτορπιλικού είναι να καθησυχάσει του ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους και τους εταίρους στη Μαύρη Θάλασσα σε ακολουθία των γεγονότων στην Ουκρανίας.

Ωστόσο, πηγές του ρωσικού στρατού, που επικαλείται το Russia Today, πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται σε σχέδιο δημιουργίας αξιόμαχης ναυτικής ΝΑΤΟϊκής δύναμης στη Μαύρη Θάλασσα.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι για πρώτη φορά μετά το 2008, το ΝΑΤΟ δημιουργεί μιά αρμάδα έξω από τα ρωσικά σύνορα», είπε μια πηγή στο Interfax, συνυπολογίζοντας ότι αναμένονται την επόμενη εβδομάδα και δύο γαλλικά πολεμικά πλοία στη θαλάσσια περιοχή του Ευξείνου Πόντου. Σύμφωνα με το tribune.gr στο ναύσταθμο της Σεβαστούπολης το ρωσικό καταδρομικό Moskva ετοιμάζεται να αποπλεύσει προς συνάντηση του αμερικανικού πλοίου, συνοδευόμενο από ένα αντιτορπιλικό κλάσης Udaloy.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η ισχύς των δυτικών έφθασε στη( Δύση) της το οπλοστάσιο της πρών Σοβιετικής Εν.δεν μπορεί να αντιμετωτοπιστεί από το ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή