Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ρωσικά γυμνάσια στα σύνορα με Ουκρανία


Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας διεξήγαγαν στρατιωτικά γυμνάσια στη νοτιοδυτική περιοχή Ροστόβ, η οποία γειτονεύει με την Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της νότιας στρατιωτικής διοίκησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο εκπρόσωπος απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για τα γυμνάσια αυτά.

Υλικό που κατέγραψαν εικονολήπτες της τηλεοπτικής υπηρεσίας του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς απεικονίζει φάλαγγες στρατιωτικών οχημάτων —τζιπ, Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μεταφοράς Προσωπικού, αυτοκινούμενων πολλαπλών εκτοξευτήρων ρουκετών και αυτοκινούμενων πυραύλων εδάφους-αέρος— να κινούνται σε σχηματισμούς σε ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου