Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού η ανατολική Ρωσία


Στην Ανατολική στρατιωτική περιοχή ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας ετοιμότητας του ρωσικού στρατού

Η Ιαπωνία θα καταρρίψει βορειοκορεατικούς βαλλιστικούς πυραύλους που τυχόν θα εκτοξευθούν 
Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος 
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού τέθηκαν σήμερα αιφνιδιαστικά, μεγάλες μονάδες και σχηματισμοί του ρωσικού στρατού, στην ανατολική στρατιωτική περιοχή (BBO), και ειδικά στην ευρύτερη περιοχή του Αμούρ, δήλωσε την Παρασκευή, ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου της ανατολικής περιφέρειας Αντισυνταγματάρχης Alexander Gordeev. 

«Μέχρι το τέλος του Απριλίου σε σχηματισμούς και στρατιωτικές μονάδες που σταθμεύουν στο Αμούρ στην Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια και στην περιοχή Khabarovsk, έχει προγραμματιστεί να διενεργηθεί έλεγχος μάχης καθώς και ετοιμότητα κινητοποίησης των μονάδων και σχηματισμών, με σκοπό τον έλεγχο της πολεμικής ετοιμότητας των στρατευμάτων. Θα αξιολογηθεί το ηθικό του προσωπικού, η εφαρμογή των διατάξεων, η στρατιωτική πειθαρχία, η εύρυθμη λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας των στρατιωτικών υπηρεσιών, καθώς και μονάδες εφοδιασμού και ιατρικής υποστήριξης», δήλωσε ο ίδιος στο πρακτορείο ITAR -TASS. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο ρωσικός στρατός από τις 26 Φεβρουαρίου, βρίσκεται σε συνεχή πολεμική ετοιμότητα, οπότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε την σχετική εντολή ετοιμότητάς και συναγερμού των μονάδων και σχηματισμών στην Δυτική και Κεντρική Στρατιωτική περιοχή.

Ο υπουργός Άμυνας Sergei Shoigu διαβεβαίωσε ότι ο αιφνιδιαστικός έλεγχος ετοιμότητας μάχης δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα στην Ουκρανία. 

kostasxan.blogspot.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου