Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ : Η ΑΓΑΠΗ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ




Ασυνήθιστα «κατοικίδια» φαίνεται πως έχουν οι μοναχοί στο Άγιο Όρος, αφού η μεγάλη τους αγάπη για όλα τα πλάσματα του Θεού και τη φύση, κατάφερε να ημερώσει ακόμα και τις καφέ αρκούδες, τις οποίες παίρνουν αγκαλιά και φωτογραφίζονται στο λιβάδι.

Τα παιχνιδιάρικα μικρά αρκουδάκια, δε φαίνεται να ενοχλούνται ή να φοβούνται από την παρουσία των μοναχών, αντιθέτως δείχνουν να διασκεδάζουν πολύ μαζί τους, ενώ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, βάζουν τα ποδαράκια τους πάνω τους και προσπαθούν να παίξουν.

Ένας από τους μοναχούς, μιλώντας στο Αγιορείτικο Βήμα για τις φωτογραφίες αυτές δήλωσε: «Η αγάπη για όσα έπλασε ο Θεός δεν πρέπει να έχει όριο, δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στον συνάνθρωπο αλλά πρέπει να διαχέεται σε κάθε πλάσμα του Θεού ξεχωριστά»

iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. Τα μονα ζωα που δεν εξημερωνονται ειναι οι δωδεκαθειστες :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όμως δωδεκαθειστές? Μέ τόση φανατίλα μοιάζουν περισσότερο μέ ξένοι πράκτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή