Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Τί έστειλαν οι Τούρκοι στη Χίο για να εντοπίσουν το χαμένο F - 16 που έπεσε το 1996


Τρία ναρκοθηρευτικά του τουρκικού στόλου με ηχοβολιστικές συσκευές και κάμερες κάνουν τις έρευνες νότια της Χίου για την ανεύρεση του τουρκικού αεροσκάφους F-16 , που είχε πέσει στο Αιγαίο πριν 18 χρόνια, καθώς και της σορού του πιλότου Ναΐλ Ερντογάν. Πρόκειται για τα πλοία  TCG Amasra, TCG Akcakoca και TCG Marti.


Οι τουρκικές εφημερίδες αναφέρονται εκτενώς στο θέμα επαναφέροντας τον ισχυρισμό ότι το τουρκικό F-16 είχε χτυπηθεί από Ελληνικό αεροσκάφος σε αερομαχία στις 8 Οκτωβρίου του 1996, ενώ προβάλουν και την δήλωση του εκπροσώπου του ελληνικού ΥΠΕΞ, κ. Κων/νου  Κούτρα ότι οι τουρκικές αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές για τις έρευνες στα διεθνή ύδατα νότια της Χίου, για την ανεύρεση του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους και του πιλότου, Ναΐλ Ερντογάν και ότι η Ελλάδα  είναι έτοιμη να συμβάλει στις εργασίες.  Ακόμα αναφέρουν ότι είπε ότι η ελληνική πλευρά προέβη στις απαιτούμενες διπλωματικές ενέργειες για τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των ερευνών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και ότι παρακολουθούν το θέμα στενά : «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στις εργασίες>>.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν το ιστορικό της έρευνας :Ο Τούρκος Υπουργός Εθνικής Άμυνας , Ισμέτ Γιλμάζ, πέρυσι το Νοέμβριο σε δήλωσή του, είχε πει :«Υπάρχει οδηγία του Πρωθυπουργού  μας. Αποφασίσαμε να βγάλουμε από τη θάλασσα τη σορό του πεσόντα μας. Είθε να μπορέσουμε να τη βγάλουμε». Η  κόρη του  πιλότου, Εβρίμ Ερντογάν, μετά τη δήλωση αυτή, είχε πει «Θα ήθελα να βρεθεί ακόμα και  ένα κοκκαλάκι από τον πατέρα μου».

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Τον πατερα σου τον π...η σκυλα τον φαγαν τα ψαρια.Ψαχνετε να βρειτε αφορμη βρωμιαρηδες.Εκτος απο βρωμιαρηδες ειστε και γραφικοι.Μετα απο 18χρ;Τι σκαρωνετε παλι π...ας γιοι;Ελσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΤΗΛΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΡ
    ΒΥΛΕΣ ΤΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ Μ.ΑΣΙΑ.ΠΟΝΗΡΟΤΟΥΡΚΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πονηρός γκρίζος λύκος μιά ζωή ό τουρκομογγόλος. Έχει βρεί τίς τουρκόδουλες κοτούλες όμως αρκετά χρόνια καί παίζει ωραία τό παιχνίδι τής κυριαρχίας του. Όταν ό ψευτοέλληνας ψηφίζει μία τουρκοκουμπάρους, μία ζειμπέκικα, δέν νοιώθει ότι θά τήν πληρώσει μετά τό Αιγαίο, ή Θράκη, ή Κύπρος, τά δικά του τά παιδιά.Τόση αποβλάκωση νά μήν νοιώθουν κάποια βολεμένα κομματόσκυλα ούτε τά αυτονόητα! Ρέ πιάνετε φίλος ό λύκος? Ό δολοφόνος γκρίζος τουρκομογγόλος λύκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή