Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Tα φεγγάρια του αίματος και η Αποκάλυψη - Έρχεται ο "Αρμαγεδώνας" από την Ουκρανία;

Πολλοί ανησυχούν για τα φεγγάρια του αίματος και τα αιματηρά γεγονότα στην Ουκρανία, καθώς υπάρχει και ησχετική προφητέια στην Αποκάλυψη του Ιωάννου που προκαλεί τρόμο, καθότι προκειται για γεγονότα πριν την έλευση του Θηρίου, πριν τα χρόνια του Αντιχρίστου.

12Είδα τότε το Αρνίο ν’ ανοίγει την έκτη σφραγίδα. Τότε έγινε σει­σμός μεγάλος, ο ήλιος έγινε μαύρος σαν πένθιμο ρούχο, το φεγγάρι έγινε ολόκληρο κόκκινο σαν αίμα, 13και τ’ αστέρια του ουρανού έπε­σαν στη γη σαν τα άγουρα σύκα, που τα ρίχνει η συκιά όταν τη φυσάει δυνατός άνεμος· 14ο ουρανός εξαφανίστηκε όπως τυλίγεται με μιας ένα κυλινδρικό χειρόγραφο, κι όλα τα βουνά και το νησιά μετακινή­θηκαν από τη θέση τους. 15Τότε οι βασιλιάδες της γης και οι κυβερνήτες, οι στρατηγοί, οι πλούσιοι, οι δυνατοί και όλοι, δούλοι κι ελεύθε­ροι, κρύφτηκαν στις σπηλιές και στα βράχια των βουνών 16και είπαν στα βουνά και στα βράχια: «Πέστε πάνω μας και κρύψτε μας απ’ αυτόν που κάθεται στο θρόνο κι από την οργή του Αρνίου. 17Έφτασε η με­γάλη ημέρα της οργής του· ποιος μπορεί να την αντέξει;»

Πολύ φοβουνται ότι εδώ περιγράφεται μια πυρηνική καταστροφή από μια παγκοσμια σύρραξη, ένα συνταρακτικό γεγονός που θα φέρει τον τρόμο σε όποιον επιζήσει. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων κρύβεται πίσω από τις ΗΠΑ. Μέσω αυτής ελεγχει όλον τον πλανήτη. Φέρεται να είναι αποφασισμένη ακομα και να προκαλέσει ένα πυρηνικό ολοκάυτωμα για να μην επιτρέψει στην Ρωσια να γίνει ισχυρή όπως παλια. Γνωρίζουν ότι ο χρόνος ,μετράει αντίστροφα, και θέλουν να προλάβουν να μπουν στην "αυλή" της τωρα που είναι ακόμα εφικτό. Δεν είναι μάχη μεταξύ Ρωσίας - ΗΠΑ, έιναι μάχη μεταξύ της Ορθδοξίας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων των δυνάμεων που απεργάζονται την έλευση του υιού της Ανομίας, του βδελύγματος της Απώλειας, του Αντιχρίστου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου