Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Αλβανοί ληστές είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Πικέρμι..Διέπραξαν 50 ληστείες με λεία πάνω από 500 χιλ € !!!


Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων. Οι αστυνομικοί έπιασαν τον έναν από τους τρεις ληστές που είχαν κάνει σχεδόν 50 ληστείες και κλοπές στο Πικέρμι..

Για μήνες οι άνδρες της ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τη σπείρα. Στις 3 του μήνα κατάφεραν να συλλάβουν έναν 27χρονο που είναι ο ένας από τους τρεις ληστές, μέλη της σπείρας που είχε κάνει τους κατοίκους της περιοχής να χάσουν τον ύπνο τους.

Οι δράστες είχαν κάνει 14 ληστείες και 35 κλοπές αρπάζοντας αντικείμενα και χρήματα συνολικής αξίας 500.000 ευρώ.
Οι δράστες, αλβανικής καταγωγής φορούσαν κουκούλες και εισέβαλαν στα σπίτια χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν οι ένοικοι βρίσκονται μέσα. Πολλές φορές απείλησαν τα θύματά τους με μαχαίρια και κατσαβίδια ενώ άρπαζαν ό,τι είχε αξία από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι κοσμήματα και φυσικά χρήματα.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Όταν βρεθεί ένας δίκαιος άνθρωπος καί τούς τσακίσει τά κόκκαλα, οί ρουφιανοπροδότες τόν βαπτίζουν δολοφόνο. Όταν εισβάλουν στό σπιτάκι σου καί τρομοκρατούν τήν οικογένειά σου καί τά παιδάκια σου κατουριώνται από τόν φόβο τους, αυτό είναι μία απλή ληστεία. Αλλάζουν σιγά σιγά τά δεδομένα σκατοαλβανοί τού κερατα, κάποιοι θά σάς υποδεχθούν όπως ακριβώς σάς αξίζει επαγγελματίες δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή