Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Καμίνης: Γνωρίζουν οι ψηφοφόροι της ΧΑ το πρόγραμμα του Σακελαρίδη για τους λαθρομετανάστες?


«Ξέρουν ποιό είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετανάστευση; Το έχουν δει; Θέλουν λοιπόν να ψηφίσουν τον κ. Σακελλαρίδη; Ας τον ψηφίσουν, μετά λόγου γνώσεως», σχολίασε...

«Οι άνθρωποι αυτοί, από τη στιγμή που ήμουν ο πρώτος που αντιτάχθηκε έμπρακτα με το θέμα των συσσιτίων, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να με ψηφίσουν. Και καλά θα κάνουν να μην με ψηφίσουν, διότι είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος σε ό,τι πρεσβεύουν». Αυτό τόνισε, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Καμίνης.

«Ξέρουν ποιο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετανάστευση; Το έχουν δει; Ξέρουν ότι μιλάει για ελεύθερες διαδικασίες νομιμοποίησης, ότι μιλάει για ελεύθερη είσοδο στην Ελλάδα όλων των μεταναστών; Θέλουν λοιπόν να ψηφίσουν τον κ. Σακελλαρίδη; Ας τον ψηφίσουν, μετά λόγου γνώσεως», συνέχισε, προσθέτοντας ότι οι πολιτικοί πρέπει «να έχουμε καθαρό το πρόσωπό μας όταν απευθυνόμαστε στους ψηφοφόρους. Όχι μόνο να κλείνουμε το μάτι ως αντιμνημονιακοί, αλλά να λέμε με σαφή τρόπο όλες μας τις θέσεις και από εκεί και πέρα, κάθε ψηφοφόρος αντλεί τα συμπεράσματά του».

Μιλώντας στο Βήμα FM, ο κ. Καμίνης απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν άφησε έργα στην Αθήνα. «Ξέρετε γιατί δεν τα βλέπετε αυτά τα έργα; Διότι δεν δανειστήκαμε από τράπεζες και χρειάστηκε, φέρνοντάς τα από το ΕΣΠΑ, να περάσουν δυο χρόνια για να πάμε στις Βρυξέλλες, να φέρουμε τα κονδύλια», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως πέρα από αυτά υπάρχουν και τα άυλα έργα. «Λειτουργήσαμε όπως έπρεπε να λειτουργήσει μια πολύ σοβαρή δημοτική αρχή στην πιο κρίσιμη περίοδο λειτουργίας του δήμου», σχολίασε.

protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά τό γνωρίζουμε κύριε λαθροκαριόλη! Είναι ακριβώς τό ίδιο μέ τό δικό σου πού έκανες τήν Αθήνα μας πακιστάν. Τόν πούλο καί οί δύο συριζοπασόκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή