Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΘΡΑΚΗ: Ο βουλευτής Ζεϊμπέκ προκαλεί γονατισμένος από τον Εχίνο


Σαν να μην συνέβη τίποτα στην Θράκη τις τελευταίες ημέρες. Ο θόρυβος που ξέσπασε με τον χειρισμό του θέματος της ακύρωσης της υποψιφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν φαίνεται ότι δεν επηρέασε στο ελάχιστο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ. Ο οποίος συνεχίζει να έχει τουλάχιστον ατυχέστατες “επικοινωνιακές” επιλογές. Και να φωτογραφίζεται σε εκδηλώσεις που “φωνάζουν” ότι η Θράκη πρέπει να είναι τουρκική. 

Η φωτογραφία που δημοσιεύει ο Αντιφωνητής είναι χαρακτηριστική. Είναι από τον Εχίνο και την τελετή λήξης των μαθημάτων Κορανίου που διοργανώνει ο ψευδομουφτής Ξάνθης. 

Η φωτογραφία είναι μέσα στο τέμενος του χωριού με τα παιδάκια που “μορφώθηκαν” από τον προξενικό μηχανισμό, πίσω είναι η τεράστια επιγραφή “Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης-Μουφτεία Ξάνθης-Μαθήματα Κορανίου Εχίνου” και στο κέντρο τέσσερεις ενήλικες. Όρθιοι ο Τούρκος πρόξενος Ιλχάν Σενέρ με τον τουρκομουφτή Αχμέτ Μέτε και γονατισμένοι οι : αριστερά ο δήμαρχος Εχίνου Μουσταφά Τσουκάλ και δεξιά ο βουλευτής Ξάνθης (με τον ΣΥΡΙΖΑ) Χουσείν Ζεϊμπέκ !

Σωστά επισημαίνει ο Αντιφωνητής:
“Έχουμε δηλαδή μια θαυμάσια αποτύπωση της γνωστής σχέσης του πολιτικού προσωπικού της μουσουλμανικής μειονότητας από τη μια και του διπλωμάτη μίας ξένης χώρας από την άλλη (άντε και του ενδιάμεσου, του “θρησκευτικού” ηγέτη που διόρισε η ίδια υπηρεσία). Ποιος άραγε χρειάζεται περισσότερα στοιχεία για να αντιληφθεί τι παίζεται στην περιοχή με τα άτομα αυτά ; Μόνο κάποιος με πολιτική επάρκεια αμοιβάδας ή με πηλιογούσικη αξιοπρέπεια”.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗΣ..ΡΕ ΤΝ ΖΕΙΜΠΕΚ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΕΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.Η ΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α Η Β? ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Κ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Κ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΌΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΧΡΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΟΒΑΦΤΙΣΕΙΣ.Π.Χ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ!! Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΔΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DΝΑ,Κ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΤΖΕΦΡΙ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ,ΜΠΕΝΙ ΖΕΛΟΝ,ΧΑΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛΠ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΜΟΥΣ..Κ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΝ ΤΝ ΖΕΙΜΠΕΚ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό τό τουρκοπρακτόρικο ερπετό τό έστειλαν στήν Ελληνική βουλή αναρχοκομμουνιστές εθνοπροδότες συριζαίοι. Τό ανθελληνικό τους κόμμα δηλώνει ότι θά ''σώσει'' τήν Ελλάδα. Καί τά ζωντόβολα τούς πιστεύουν.........καί ιδού τό αποτέλεσμα. Φαύλος κύκλος παράνοιας μέ τόν νεοέλληνα, νά μήν ξέρει τί κάνει, ποιός είναι, ούτε νά βλέπει τό χάος πού έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή