Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ)


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Ένας 13χρονος μαθητής και μία μαθήτρια που είχαν απαχθεί την Δευτέρα κατόρθωσαν να διαφύγουν και καταγγέλουν ομαδικές ανθρωποθυσίες νεαρών παιδιών σε τελετές μαύρης μαγείας στα δάση της Νιγηρίας.Tα τελετουργικά εγκλήματα διαπράτονται στην περιοχή του Gboko στην περιφέρεια του Benue.
Ο μαθητής διηγήθηκε ότι άγνωστοι τον απήγαγαν καθώς πήγαινε στο σχολείο και ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τους προφασίστηκε μια βλάβη καθ΄οδόν και το ακινητοποίησε.Την ίδια στιγμή κατέφθασε ένα καμιόνι.Οι άγνωστοι επιβίβασαν βίαια τον μαθητή και τη συμμαθήτριά του στο αυτοκίνητο, τους έδεσαν τα μάτια και τους οδήγησαν σε άγνωστη κατεύθυνση.
Ο ανήλικος καταγγέλει ότι τους πήγαν σε ένα δάσος όπου πολλοί άλλοι έφηβοι ήταν δεμένοι καθηλωμένοι στο έδαφος.Μια ηλικιωμένη γυναίκα καθόταν μπροστά σε ένα ιερό και έδινε εντολή στους απαγωγείς να αποκεφαλίζουν παιδιά.
“Όλα έκλαιγαν και ζητούσαν την απελευθέρωσή τους” δήλωσε το θύμα.
Έπειτα άγνωστο για ποιό λόγο, η γυναίκα διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι ο μικρός και η μαθήτρια. Αυτοί κατευθύνθηκαν προς ένα δρόμο που οδηγεί στην πόλη. Συνάντησαν κάποιον που τους οδήγησε στο πρώτο αστυνομικό τμήμα και από εκεί ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους για να τους παραλάβουν.(Koaci.com 14.05. 2014)
Αντίστοιχα εγκλήματα διαπράτονται και στη Γκαμπόν. Από το 2005 ως το 2013, 20 σώματα βρέθηκαν σοβαρά ακτρωτηριασμένα σε διάφορες περιοχές της Gabon.

Στην κοινή γνώμη υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι ισχυροί άνδρες της εξουσίας διακατεχόμενοι από δίψα για ακόμη μεγαλύερη δύναμη επιδίδονται σε μυστικιστικές πρακτικές ανιμιστικού και ψευδομασσονικού χαρακτήρα που βασίζονται στην ανθρωποθυσία. Toν τελευταίο Μάρτιο η  “Ένωση κατά των Τελετουργικών Εγκλημάτων” (ALCR), έκανε μία πορεία διαμαρτυρίας εναντίον αυτών των εγκλημάτων.. .( terangaweb)

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου