Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ: Όταν οι Κόνδορες του ΔΝΤ χτύπησαν στην Αθήνα. Σήμερα χτυπούν την Οδησσό


Από τα ρεμάλια με την κόκκινη προβιά, στους ναζί χωρίς προβιά της Ουκρανίας. Στόχος; Η μάνα και το έμβρυο. Το ολοκαύτωμα και η υποδούλωση του Έθνους δηλαδή. (Έθνος= η γέννα). Διότι Έθνος έχουν μόνον οι λαοί που τιμούν την μητέρα Γη τους. Όχι τα λαμόγια, οι κλέφτες, οι Ούνοι, οι Τούρκοι, οι νατοϊκοί που εισβάλλουν, εξολοθρεύουν και καπηλεύονται. Φτιάχνουν και έναν εθνικισμό για να πείσουν τα παιδιά τους ότι δεν είναι κλέφτες, λαμόγια και σφαγείς. Γιατί ποτέ δεν θα γίνουν Έθνος.

http://olympia.gr/
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αρθρογράφε τά είπες όλα σέ λίγες σειρές μόνο! Δείτε ένα λουλούδι πού έκαψαν τά αναρχοσκουπίδια τής ναζιστικής συγκυβέρνησης τού σόρος μέ τό μωράκι της, καί κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας οί πούστηδες δολοφόνοι. Τό φοβερό είναι ότι γνωρίζουν τά καθάρματα καί δέν θέλουν νά τούς αγγίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή