Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Έσφαξαν με δρεπάνια ζευγάρι στο Πακιστάν, επειδή παντρεύτηκαν από έρωτα.


Τραγικό τέλος είχε ο γάμος δύο νέων οι οποίοι παντρεύτηκαν από έρωτα στο Πακιστάν, όταν συγγενείς της νύφης έδεσαν το νεαρό ζευγάρι και έκοψαν τους λαιμούς των δύο νέων με δρεπάνια όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία της χώρας, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με το Reuters, το 17χρονο κορίτσι και ο 31χρονος άνδρας είχαν παντρευτεί στις 18 Ιουνίου χωρίς τη συγκατάθεση των οικογενειών τους στο χωριό Σάτραχ του Πουντζάμπ, στο ανατολικό Πακιστάν.

Το βράδυ της Πέμπτης, η μητέρα και ο πατέρας του κοριτσιού κάλεσαν το ζευγάρι στο σπίτι τους με την υπόσχεση πως η οικογένεια θα έδινε επιτέλους την ευλογία της στο γάμο τους, όπως αφηγήθηκε ο αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας Ράνα Ζασίντ. «Όταν το ζευγάρι έφθασε εκεί, τους έδεσαν με σχοινιά», είπε. «[Ο πατέρας] του κοριτσιού έκοψε τους λαιμούς τους». Η Αστυνομία συνέλαβε τους συγγενείς, οι οποίοι είπαν πως ο γάμος του κοριτσιού τους είχε φέρει σε δύσκολη θέση, καθότι ο άνδρας που παντρεύτηκε είναι από κατώτερη φυλή.

Τέτοιου είδους δολοφονίες για ζητήματα τιμής είναι ευρέως διαδεδομένες στο Πακιστάν, όπου οι παραδόσεις σε πολλές επαρχιακές περιοχές δεν στιγματίζουν ηθικά τη θανάτωση γυναικών που θεωρείται ότι ατίμασαν την οικογένειά τους. Σύμφωνα με το Reuters, η πακιστανική νομοθεσία προβλέπει πως ακόμα και σε περίπτωση καταδίκης του δολοφόνου η οικογένεια έχει τη δυνατότητα να τον συγχωρήσει, με συνέπεια πολλές οικογένειες απλώς να ορίζουν έναν δράστη, και στη συνέχεια να τον συγχωρούν επισήμως.

Συνελήφθησαν ο πατέρας, η μητέρα, ο παππούς και δύο θείοι της νύφης. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο, οι συγγενείς απήγαγαν το ζευγάρι από το σπίτι του και το οδήγησαν σε γειτονικό χωριό όπου «τους σκότωσαν με αιχμηρά μαχαίρια που χρησιμεύουν για το κόψιμο σανού».
Οι δύο νέοι υπέκυψαν από τραύματα στο κεφάλι.

skai.gr

1 σχόλιο: