Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σοκ: Τρείς αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες!


Δραματικά μακραίνει ο μακάβριος κατάλογος των αυτοχείρων στη χώρα μας, καθώς το τελευταίο 24ωρο τρεις ακόμη εξαθλιωμένοι συμπολίτες μας δεν άντεξαν τα οικονομικά προβλήματα και προέβησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Στη Φθιώτιδα, τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε το βράδυ της Κυριακής ένας 79χρονος ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε σε δημόσια θέα σοκάροντας την τοπική κοινωνία.
Ο ηλικιωμένος από το Μαρτίνο, πήγε στην παραλία της γειτονικής Λάρυμνας και κάθισε σε ένα παγκάκι. Μαζί του είχε και ένα όπλο, το οποίο έβαλε στο στήθος και πάτησε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Περίοικοι άκουσαν τον πυροβολισμό και έτρεξαν, αλλά ήταν αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια. Συγκλονισμένοι είναι οι δικοί του άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 79χρονος έφυγε τόσο άδικα.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Α.Τ. Αταλάντης.

Λίγες ώρες αργότερα, μία ακόμη αυτοκτονία σημειώθηκε στα Χανιά. Τραγικός πρωταγωνιστής ήταν ένας 57χρονος, που έγραψε τον δραματικό επίλογο με ένα κυνηγετικό δίκαννο. Τον αυτόχειρα βρήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στο Ζουνάκι του Δήμου Πλατανιά, ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Ωστόσο, o άτυχος άντρας δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απέλπιδα πράξη.

Στην Μάνη, τέλος, ένας 72χρονος βρέθηκε προχθές το πρωί από τους οικείους του κρεμασμένος σε ένα δέντρο, στην αυλή του σπιτιού του. Ο αυτόχειρας δεν είχε δώσει σημάδια πως μπορεί να προβεί σε μία τέτοια κίνηση απελπισίας και ολόκληρη η περιοχή έχει θορυβηθεί.

Για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του, παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή, που θα διενεργηθεί από ιατροδικαστή στην Πάτρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου