Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Γύρισε σπίτι της 16 χρόνια μετά την απαγωγή της από ρομά..


Η ιστορία της έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει.. ταινία.

Η Όλγα Ρομανόβιτς, η ιστορία της οποίας θυμίζει αρκετά αυτή της μικρής Μαρίας, ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν έπεσε θύμα απαγωγής από Ρομά, με αντάλλαγμα ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια. Παρά το γεγονός ότι απέκτησε άλλο όνομα και μεγάλωσε σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, κατάφερε να ενωθεί και πάλι με την οικογένειά της 16 χρόνια αργότερα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η τελευταία φορά που η μικρή Όλγα είδε τη μητέρα της Ταμάρα ήταν στη Μολδαβία, λίγο μετά τη μετακόμισή τους εκεί από τη Λευκορωσία.

Μητέρα και κόρη περπατούσαν στον δρόμο όταν τους πλησίασε μία ομάδα Ρομά και έπεισε τη μητέρα της να μπει σε ένα κατάστημα για να αγοράσει τσιγάρα. Οι Ρομά άρπαξαν το μικρό κορίτσι και το πούλησαν στην πόλη Σορόκι, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, με αντάλλαγμα ένα χρυσό ζευγάρι σκουλαρίκια. Στα 20 της χρόνια πλέον η Όλγα Ρομανόβιτς, που στην πορεία πήρε το όνομα Μαρία Πρέιντα από την οικογένεια που την υιοθέτησε, συνάντησε τη βιολογική της μητέρα χάρη στην επέμβαση της Interpol «Αγαπήθηκα από την οικογένεια των Ρομά.
Με μεγάλωσαν όσο καλύτερα μπορούσαν» λέει η 20χρονη κοπέλα, η οποία ωστόσο ανέκαθεν ένιωθε ότι ήταν διαφορετική. Λίγο προτού επιστρέψει στη Λευκορωσία για να συναντήσει τη μητέρα της μάλιστα διακρίθηκε σε διαγωνισμό ομορφιάς. Η νεαρή κοπέλα ήρθε σε επαφή με αξιωματικό της αστυνομίας και εν συνεχεία με την Interpol στην προσπάθειά της να βρει τις ρίζες της. Έχοντας επιβεβαιώσει πλέον ότι είναι η Όλγα Ρομανόβιτς και μέσω εξέτασης DΝΑ, ήρθε σε επαφή με τους συγγενείς της, που τη δέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Η μητέρα της ωστόσο δεν «πρόλαβε» να τη χαρεί, καθώς είναι βαριά άρρωστη και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου