Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί της Νέας Υόρκης έπνιξαν με τα χέρια τους...πολίτη που δεν είχε κάνει τίποτα!!



Ο Έρικ Γκάρνερ ήταν ένας 43χρονος άνδρας βάρους 182 κιλών και με άσθμα, ο οποίος βρήκε το θάνατο στα χέρια των αστυνομικών από ασφυξία (;).

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω», τους φώναζε ξανά και ξανά. Κανείς δεν τον άκουγε. Οι αστυνομικοί είχαν πέσει πάνω στον άνδρα για να τον συλλάβουν και ένας από αυτούς είχε κάνει σφικτή λαβή γύρω από το λαιμό του.

Μόνο όταν ο πατέρας έξι παιδιών σταμάτησε να αναπνέει, κάλεσαν οι αστυνομικοί το ασθενοφόρο. Αλλά ήταν αργά. Η σύζυγός του δεν μπορούσε να το πιστέψει.
"Όταν φίλησα τον άντρα μου σήμερα το πρωί, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ήταν για τελευταία φορά..
Σύμφωνα με την Daily NEWS, το μόνο που της είπαν ήταν ότι ο άνδρας πέθανε γιατί «κάτι πήγε στραβά, κάτι έγινε λάθος».

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Garner είχε ιστορικό συλλήψεων για πώληση αφορολόγητων τσιγάρων.

Η σύζυγός του δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να εργαστεί, επειδή υπέφερε από μία σειρά από ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων χρόνιο άσθμα,διαβήτης και η άπνοια του ύπνου.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης είπε μόνο ότι ο άνθρωπος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ είχε συλληφθεί και πέθανε στο νοσοκομείο Ρίτσμοντ. Η οικογένεια όμως έχει άλλη άποψη.

«Τον έπνιγαν. Έλεγε ξανά και ξανά δεν μπορώ να αναπνεύσω, φύγετε από πάνω μου. Αλλά αντί γι αυτό τόσο περισσότεροι έπεφταν πάνω του», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου