Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μαζική κάθοδος ισλαμιστών από τη Γαλλία προς την Συρία

Περίπου 800 φανατικοί ισλαμιστές από την Γαλλία επιστρατεύτηκαν στον ανταρτοπόλεμο της Συρίας, μία αύξηση που αγγίζει το 56% σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών. Ένας τρομοκρατικός πυρήνας εξαρθρώθηκε την Τρίτη στην περιοχή Albi της Γαλλίας. Η Γαλλία βρίσκεται εν αναμονή του καινούριου αντιτρομοκρατικού νόμου που εξετάστηκε και συζητήθηκε στην επιτροπή της Βουλής. Ενώ η αστυνομία παρακολουθεί πολύ προσεκτικά όλες τις ενέργειες που πραγματοποιούνται ανάμεσα στους ισλαμικούς ριζοσπαστικούς κύκλους.

Επίσης, στο Aldi της νότιας Γαλλίας, δύο ύποπτοι (ένας άντρας και μία γυναίκα) μέλη μίας τζιχαντιστικής οργάνωσης συνελήφθησαν για προετοιμασία βίαιων και εξτρεμιστικών δράσεων. Ισλαμιστική οργάνωση ανιχνεύτηκε και εντοπίστηκε και στην πόλη της Τουλούζ αλλά και στην Haute-Garonne.
Επίσης την Τρίτη ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας ο Bernard Cazeneuve, αποδοκίμασε την υψηλή αύξηση των Γάλλων υπηκόων που μέσα σε λίγους μήνες ξεπέρασαν τους 800 που επιστρατεύτηκαν σε τζιχαντιστικές μάχες  στην Μέση Ανατολή.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Μασσαλία δήλωσε «είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να αποφύγουμε τις επιπλέον αναχωρήσεις σε τζιχαντιστικές μάχες. Ελπίζω πως η δικαιοσύνη θα καταφέρει να μετριάσει τον κίνδυνο και να ελέγξει την κατάσταση».
Παράλληλα διαπιστώθηκε σε αρκετούς ύποπτους πως είχαν αναχωρήσει για τρεις ολόκληρους μήνες στην Συρία, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανάμειξη τους στον ανταρτοπόλεμο. 
Ενώ ένας από τους ύποπτους που συνελήφθησαν την Τρίτη, αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες που σχετίζονται ακόμη και με ηγετική θέση σε τζιχαντιστικές οργανώσεις. Ένας αντιτρομοκράτης Παριζιάνος δικαστής έχει αναλάβει προσωπικά τέτοιου είδους υποθέσεις και βοήθησε αρκετά στην εξιχνίαση τους.
Το πιο εντυπωσιακό είναι πως τις τελευταίες μέρες έχουν αναχωρήσει για πόλεμο στην πόλη της Δαμασκού άλλοι 150 ισλαμιστές από την Γαλλία.
Ενώ ένας ειδικευμένος αστυνομικός σ’ αυτές τις υποθέσεις δηλώνει πως άλλοι 200 Γάλλοι υπήκοοι ισλαμιστές θέλουν να φύγουν αυτές τις μέρες για να πάνε να πολεμήσουν.
Ο νέος νόμος του Υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας έχει να κάνει με την απαγόρευση εξόδου από την χώρα υπόπτων μουσουλμάνων που ενδεχομένως να θέλουν να ανταμώσουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας.
Σίγουρα σε περίπτωση ορθής λειτουργίας του συγκεκριμένου νόμου θα αποφευχθούν αρκετοί κίνδυνοι που ήδη επηρεάζουν την κατάσταση στην πληγωμένη χώρα της Συρίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου