Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ... Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ "ΕΦΥΓΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΗ...


Το πάλεψε με αξιοπρέπεια ο Υποστράτηγος Δημήτρης Κωσταράκος που τον αξίωσε ο Θεός να καμαρώσει το γιό  του  Μιχάλη Στρατηγό και Αρχηγό του  ΓΕΕΘΑ !
Ο Υποστράτηγος  Δημήτρης Κωσταράκος αναχώρησε για την τελευταία μετάθεσή για το  Κοιμητήριο του  με ανοιχτό φύλλο Πορείας χωρίς  επιστροφή.. Έπασχε από μακροχρόνια αρρώστια  και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να φύγει με αξιοπρέπεια, ζητώντας να το σεβαστεί και ο Χάρος.
Στην εξώδιο ακολουθία του Υποστράτηγου Δημήτρη Κωσταράκου  μεταξύ άλλων παρέστησαν η Αναπληρωτής Υπουργό Εθνικής Αμύνης,  Φώφη Γεννηματά, ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος, όλοι οι Αρχηγοί των Κλάδων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πλήθος εν ενεργεία και αποστρατεία αξιωματικών….που έφτασαν από την Θεσσαλονίκη.
Ο Υποστράτηγος Δ.Κωσταράκος γεννήθηκε το 1927 και αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1949 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού, συμμετέχοντας αμέσως στις πολεμικές επιχειρήσεις σε Γράμμο και Βίτσι.
Το 1951, συμμετείχε στον πόλεμο της Κορέας, ως μέλος του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος Κορέας, όπου διακρίθηκε όλως ιδιαιτέρως τιμηθείς για τη δράση του με αμερικανικά και κορεατικά παράσημα,καθώς και με το μετάλλιο του ΟΗΕ.
Αξιώθηκε από τον Θεό να καμαρώσει τον υιό του Α/ΓΕΕΘΑ και ήταν τέτοια η χαρά του  που ξέχασε την δική του συνεισφορά στο Έθνος και πάντα ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του Αρχηγού.
Συντετριμμένος ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Δ.Κωσταράκος βρήκε το κουράγιο να γράψει δύο αράδες ευχαριστώντας όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο Πένθος του !
Michalis Kostarakos @Kostarakos
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο πένθος για το θάνατο του πατέρα μου Υπτγου εα Δημητρίου Κωσταράκου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου