Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Πλήρης ενεργοποίηση του συστήματος αεράμυνας της χώρας

Χθές το πρωί δόθηκε αιφνιδιαστικά εντολή από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο να ενεργοποιηθεί πλήρως το σύστημα αεράμυνας της χώρας και να εντοπιστεί ότι ύποπτο κινείται στο Αιγαίο.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και όλοι επίγειοι σταθμοί επανδρώθηκαν πλήρως ενώ τέθηκαν σε λειτουργία και τα πυραυλικά συστήματα που διαθέτει η χώρα από τον Έβρο έως και την Κρήτη. Η ενεργοποίηση αυτή έγινε στα πλαίσια της άσκησης "ΑΣΠΙΣ"και σκοπό είχε την περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης. 

Στόχος του Πενταγώνου είναι να υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα και όχι χαλάρωση εξαιτίας της θερινής περιόδου. Με την ενεργοποίηση αυτή άνοιξαν ξαφνικά όλα τα ραντάρ  και βρέθηκαν τα πυραυλικά συστήματα που διαθέτουμε σε θέση να πλήξουν εναέριους στόχους.
Εκείνη την ώρα δεν πετούσαν τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας- ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 που θέλουν να εντοπίσουν τις συχνότητες με τις οποίες  λειτουργούν τα ραντάρ της ελληνικής αεράμυνας μας ώστε σε μία κρίσιμη στιγμή να προσπαθήσουν να τα λήξουν ή να τα  «τυφλώσουν».
Γ.Κοκ.

Πηγή
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου