Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Σκηνές κόλασης στην Λιβυη! Λαγοί γίνονται οι “σωτήρες”


Εκλιπαρει για διεθνή βοήθεια η Λιβυη μετά την τεράστια πυρκαγιά που εχει ξεσπάσει σε αποθήκες καυσίμων, μετά την επιθεση ισλαμοφασιστων. Η κυβερνηση της Λιβυης προειδοποιεί για επερχόμενο ολοκαύτωμα αν δεν αντιμετωπιστεί η φωτιά, αλλά οι “απελευθερωτες” της χώρας γίνονται λαγοί, εκκενώνοντας τις πρεσβείες τους ο ένας μετά τον αλλον.

Ειναι πλέον ξεκάθαρο οτι η συμμορία Ερντογαν – Κλιντον ηθελε απλά να ληστέψει την χωρα και να την καταστήσει αντρο των ισλαμοφασιστων τους οποίους μάλιστα εξόπλισε με βαρέα οπλα! Οι τουρκοκινητοι τσέτες άλλωστε στην Συρια, το Ιράκ και αλλού, πολεμούν με τα άπλα που προσέφερε η συμμορία για την “απελευθέρωση”.
Αυτη την στιγμή η Λιβυη ειναι μία επίγεια κόλαση, απο άκρη σ’ άκρη. Κυρίως για τον λαό της.

http://olympia.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου