Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Βρετανοί γκάνγκστερ στο πλευρό των τζιχαντιστών


Για μία ακόμα φορά οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να προσηλυτίσουν επίδοξους εξτρεμιστές, τους οποίους καλούν να ενταχθούν στις ομάδες του ιερού πολέμου.

Με νέο βίντεο το  YouTube ένας άνδρας, καλεί νεαρούς να ξεκινήσουν τζιχάντ από εκεί που βρίσκονται και να αφήσουν τη ζωή τους ως «γκάνγκστερ» για να ακολουθήσουν το δρόμο των υπόλοιπων ανδρών του ιερού πολέμου.
«Βρίσκομαι στη χώρα της τζιχάντ αυτή τη στιγμή», δηλώνει ο άνδρας που εμφανίζεται να κρατάει ένα πιστόλι Glock, ο οποίος διερωτάται: «Πού βρίσκεστε όταν σφαγιάζονται τα παιδιά και οι πατεράδες μας, πού βρίσκεστε όταν οι γυναίκες μας πέφτουν θύματα βιασμού; Πού είστε όταν είναι απαραίτητο να πάρουμε κεφάλια; Εσείς υπερηφανεύεστε ότι ζείτε τη λεγόμενη ζωή των γκάνγκστερ και ακούτε αμερικανική μουσική».

Το βίντεο είναι το τελευταίο από μία σειρά μηνυμάτων που οι εξτρεμιστές αποστέλλουν σε επίδοξους τρομοκράτες, ενώ ήδη πολλοί είναι οι Βρετανοί που έχουν μεταβεί στη Συρία για να ενταχθούν στις οργανώσεις τρόμου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από το 2012 περίπου 80 είναι οι Βρετανοί πολίτες που εγκατέλειψαν τη Μεγάλη Βρετανία για να γίνουν τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με τους Sunday Times ένας νεαρός από το Πόρτσμουθ που είχε εμμονή με τη φυσική αγωγή, ο Μοχάμαντ Χασάν, θεωρείται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίας MI5 ότι είναι ένας από τους συνολικά 300 Βρετανούς μουσουλμάνους που έχουν ταξιδέψει στη Συρία για να πολεμήσουν με το ΙΚΙΛ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Χασάν δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη Συρία, ενώ υποστηρίζει ότι δε βασανίζει κόσμο, επιχειρώντας να διαχωρίσει το ΙΚΙΛ από την Αλ Κάιντα.
Την περασμένη εβδομάδα, πάντως, ένα ακόμα βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με τρεις άνδρες που υποστηρίζουν ότι έχουν βρετανική υπηκοότητα και πολεμούν στο Ιράκ με τους μαχητές του ΙΚΙΛ.
«Προτίθεστε να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, τη ζωή σας, το μεγάλο αυτοκίνητό σας, την οικογένειά σας; Προτίθεστε να θυσιάσετε τα πάντα για τον Αλλάχ;», ακούγεται να λέει ένας από τους τρείς άνδρες.
Μάλιστα, δήλωσε πως η μοναδική θεραπεία στην κατάθλιψη, είναι η τζιχάντ, καλώντας τα αδέλφια του να νιώσουν την τιμή που νιώθει εκείνος και τη χαρά, όταν πολεμάει.

http://kourdistoportocali.com/post/36325/bretanoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου