Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τι επεσήμανε σε Σαμαρά & Βενιζέλο ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος …»Κίνδυνος στο Αιγαίο!»

Τι επεσήμανε σε Σαμαρά & Βενιζέλο ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος …»Κίνδυνος στο Αιγαίο!»
 

Τον κίνδυνο του Αιγαίου  επεσήμανε σε Σαμαρά & Βενιζέλο ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος  και μάλιστα από πληροφορίες τους είπε την κατάσταση ώς έχει ,και ότι η κατάσταση στο Αιγαίο να πάει να ξεφύγει ..

Σε καμιά περίπτωση δεν συζητήθηκαν οι κρίσεις των Αρχηγών που κάποιοι διαρρέουν αφού όπως είναι το δόγμα Αβραμόπουλου όλα στην ώρα τους και η ώρα δεν είναι κοντά !

Το να προσπαθούν όμως διατηρούν κάποιοι  τις Κρίσεις  των Αρχηγών του Μαρτίου στην επικαιρότητα  με δήθεν συζητήσεις στου Μαξίμου  δεν είναι της Παρούσης αλλά θα έρθει και η σειρά τους !

Ο κίνδυνος είναι να προκληθούν νέα κύματα λαθρομεταναστών, που αναπόφευκτα ορισμένα από αυτά θα σκάσουν στα παράλια της χώρας μας, δηλαδή στην ανατολική πλευρά της Ευρώπης.  Η Αθήνα αναμένεται να θέσει προ των ευθυνών της την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία θα πρέπει άμεσα να ενισχύσει οικονομικά και με υλικά μέσα την Ελλάδα, όπως έπραξε πρόσφατα και με την Ιταλία…

Οι προκλήσεις στο Αιγαίο
Κατά την κυβερνητική σύσκεψη έγινε επίσης περιγραφή της παρούσας κατάστασης στο Αιγαίο, καθώς έχουν πληθύνει επικίνδυνα οι προκλητικές εμφανίσεις τουρκικών πολεμικών πλοίων στην καρδιά του Αιγαίου.

Μέσα στο τρέχον έτος έξι φορές τουρκικές κορβέτες έκοβαν βόλτες στις Κυκλάδες και έφτασαν μέχρι ανοικτά του Σουνίου παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Ενώ την ίδια χρονική περίοδο τα τουρκικά μαχητικά είχαν «εγκλωβίσει» το σύμπλεγμα των νησιών πέριξ της Ικαρίας, πετώντας διαρκώς πάνω από τα ελληνικά νησιά !

Τα ταξίδια σε Αγκυρα και ΗΠΑ
Ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών για τις κινήσεις που προσωπικά έχει κάνει στην Άγκυρα σε επίπεδο ομολόγου του. Μάλιστα τους είπε ότι σχεδιάζει ταξίδι στην τουρκική πρωτεύουσα στις αρχές φθινοπώρου, καθώς θα έχει προηγηθεί επίσκεψη στο αμερικανικό Πεντάγωνο, η δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο.

Και τα κρυφά «όπλα»
Εκτενής συζήτηση έγινε και για τα κρυφά «όπλα» που διαθέτει η Ελλάδα στη Σούδα της Κρήτης και τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλεύεται, καθώς οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ τα αξιοποιούν κάθε φορά που ξεσπάει κάποια κρίση ή πολεμική σύρραξη στην ευρύτερη περιοχή…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου