Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Για τη Μεσόγειο προορίζει το ένα Mistral η Ρωσία


Μια έκπληξη περιλάμβαναν οι εορτασμοί για την ημέρα του Ναυτικού στη Ρωσία, καθώς προέκυψε, ότι το ένα ελικοπτεροφόρο πλοίο τύπου από τα συνολικά δύο που θα προμηθευτεί η χώρα, προορίζεται για «ναυαρχίδα» του στόλου της Ρωσίας, που θα έχει ως τομέα ευθύνης την περιοχή της Μεσογείου.

Το πρώτο Mistral θα ονομάζεται «Σεβαστούπολη» (Sevastopol) και αναμένεται να παραδοθεί μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους, με τη Γαλλία να εξαρτά την παράδοση και του δεύτερου Mistral με το όνομα «Βλαδιβοστόκ» (Vladivostok) που προορίζεται για τον Ειρηνικό, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό αναμένεται να παραδοθεί το 2016, με την εν γένει διεθνή «συμπεριφορά» της Ρωσίας.

Είναι φανερό, ότι η γαλλική πλευρά, προσθέτοντας αυτή την παράμετρο στη ρητορική της, προσπαθεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις στους κόλπους του ΝΑΤΟ, ιδίως από την πλευρά των ΗΠΑ και δευτερευόντως της Βρετανίας, για την παράδοσηυ ενός τόσο προηγμένου πλοίου στον μεγάλο αντίπαλο… Ωστόσο, και για τη Ρωσία υπάρχει μέχρι στιγμής πρόβλημα, αφού οι υπάρχουσες υποδομές δεν επαρκούν για να φιλοξενήσουν το πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου