Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αποτροπιασμός: Οι τζιχαντιστές πούλησαν γυναίκες της μειονότητας Γεζίντι έναντι 1000 δολαρίων


Αν οι φανερές δραστηριότητες των φανατικών τζιχαντιστών προκαλούν αποτροπιασμό, οι... κρυφές, που όμως σιγά-σιγά αποκαλύπτονται, φανερώνουν πόσο πορωμένοι είναι και τι αξία δίνουν στην ανθρώπινη ζωή.

Σύμφωνα με καταγγελία μη κυβερνητικής οργάνωσης, δεκάδες γυναίκες που ανήκουν στην θρησκευτική μειονότητα των Γεζίντι, οι οποίες αιχμαλωτίστηκαν στο Ιράκ από το Ισλαμικό Κράτος, εξαναγκάστηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ και έπειτα «πουλήθηκαν» προκειμένου να παντρευτούν με τη βία στη Συρία άνδρες της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Όπως σημειώνει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH): «Το Ισλαμικό Κράτος μοίρασε στους μαχητές του 300 κορίτσια και γυναίκες της κοινότητας των Γεζίντι που είχε απαγάγει από το Ιράκ τις τελευταίες αυτές εβδομάδες».

Οι λεπτομέρεις σοκάρουν: «Μεταξύ των 300 γυναικών, τουλάχιστον 27 πουλήθηκαν και παντρεύτηκαν μέλη του Ισλαμικού Κράτους στις επαρχίες του Χαλεπίου και της Ράκα και σε εκείνη στη Χασάκα (βορειοανατολικά)» σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση.
«Κάθε γυναίκα πουλήθηκε έναντι 1.000 δολαρίων, αφού πρώτα είχε ασπαστεί το Ισλάμ» διευκρίνισε η οργάνωση.

Το OSDH δεν βρίσκεται σε θέση να επιβεβαιώσει εάν οι υπόλοιπες γυναίκες επίσης πουλήθηκαν και παντρεύτηκαν, ενώ υπογράμμισε ότι θεωρούνται «αιχμάλωτες πολέμου».

Η οργάνωση σημείωσε ότι πριν από 3 εβδομάδες Αραβες και Κούρδοι αξιωματούχοι από την επαρχία Χασάκα είχαν προσπαθήσει να απελευθερώσουν αυτές τις γυναίκες προσφέροντας χρήματα στους τζιχαντιστές υπό το πρόσχημα ότι ήθελαν να παντρευτούν τις αιχμάλωτες όμως η εξτρεμιστική οργάνωση αρνήθηκε την πρόταση.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει «την πώληση γυναικών που αντιμετωπίζονται ως υλικά αγαθά».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου