Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Σαουδική Αραβία : 50 βουρδουλιές και 1 μήνας φυλάκιση σε γυναίκα για..εξύβριση!

Σε 50 βουρδουλιές και ένα μήνα φυλάκισης καταδικάστηκε από εφετείο της Σαουδικής Αραβίας μία γυναίκα επιχειρηματίας, η οποία κρίθηκε ένοχη για εξύβριση μελών της αστυνομίας ήθους της χώρας, όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα al-Medina.

Η υπόθεση αφορά έρευνα που διενήργησε η αστυνομία, επισήμως γνωστή ως Επιτροπή για την Προώθηση της Αρετής και την Αποτροπή της Φαυλότητας, στο καφενείο του οποίου είναι ιδιοκτήτρια.

Η έρευνα υποχρέωσε υπαλλήλους της γυναίκας να φύγουν τρέχοντας καθότι δεν είχαν χαρτιά νόμιμης διαμονής στη χώρα. Η επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς, αποκαλώντας τους «ψεύτες», σύμφωνα πάντα με την «al-Medina».

Η Επιτροπή ιδρύθηκε το 1926 προκειμένου να αστυνομεύει τη συμπεριφορά του κοινού στη Σαουδική Αραβία, η οποία ακολουθεί το αυστηρό Γουαχαμπιστικό δόγμα του σουνιτικού Ισλάμ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου