Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Απαντήσεις στις προβοκάτσιες του Πασόκ για τον δήθεν "αντιρατσιστικό" νόμο με αφορμή τη μάλλον στημένη "ομοφοβική επίθεση" !


Η είδηση ! :
ΠΑΣΟΚ: Η ομοφοβική επίθεση θυμίζει πρακτικές Κου Κλουξ Κλάν
25 Αυγούστου 2014
ΠΑΣΟΚ: Η ομοφοβική επίθεση θυμίζει πρακτικές Κου Κλουξ Κλάν                              
 Την «επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα 11 μισανθρώπων κατά των δύο συμπολιτών μας» καταδικάζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «πρακτικές που θυμίζουν Κου Κλουξ Κλάν».
Το Κίνημα δεν παραλείπει μάλιστα να επικρίνει εκείνους που «αρνούνται την αναγκαιότητα ψήφισης του αντιρατσιστικού και την προστασία των θυμάτων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου», τονίζοντας ότι θα πρέπει «να εξηγήσουν στα θύματα της ρητορικής τους το σκεπτικό τους».

«Κάποτε θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι σκοταδιστικές ή ψηφοθηρικές πρακτικές στα ανθρώπινα δικαιώματα βλάπτουν σοβαρά τον πυρήνα της δημοκρατίας μας», καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων δέχθηκε την Παρασκευή επίθεση την ώρα που καθόταν σε παγκάκι της πλατείας Βαρνάβα. Κατά την εφημερίδα, ομάδα αγνώστων φέρεται πως χτύπησε τον έναν από τους δύο άνδρες, ενώ έριξε στον άλλο χλωρίνη.



Απαντήσεις στις προβοκάτσιες του Πασοκ για τον δήθεν "αντιρατσιστικό" νόμο με αφορμή
μάλλον στημένης "ομοφοβικής επίθεσης" !


Σαφέστατα καταδικάζουμε την επίθεση αυτή, όμως όλως περιέργως και ολοφάνερα η επίθεση έγινε μόλις μία-δυό μέρες μετά την κατάργηση του δήθεν "αντιρατσιστικού" νόμου μετά από διαμαρτυρίες των μητροπολιτών και πολλών πολιτών. Περισσότερες πιθανότητες αυτό το χτύπημα να έγινε από προβοκάτορες παρά από ρατσιστές. Οι γνωστοί-"άγνωστοι" μάλλον ξαναχτύπησαν. Γιατί άραγε ακόμα η αστυνομία δεν τους έπιασε; σαν κάποιους ψεύτικους "αναρχικούς" που βάζουν οι εκάστοτε δωσίλογες κυβερνήσεις για να κάνουνε "φασαρίες" και να διαλύσουν τις διαδηλώσεις και τις πορείες;;. ή μήπως θα πιάσετε τίποτα "πιονάκια" τύπου 17 Νοέμβρη ενώ οι περισσότεροι ξέρουν ότι δεν ήταν αυτοί οι "αρχηγοί" της οργάνωσης;;, αλλά ως γνωστόν εξυπηρετούσε άλλου είδους σκοπιμότητες; !.
Ο τρόπος που εκμεταλλεύτηκε την "ομοφοβική επίθεση", το ΠΑΣΟΚ είναι πασιφανές ότι πρόκειται καθαρά για στημένη προβοκάτσια για να περάσουν βιαίως και με χειραγώγηση της κοινής γνώμης, τον δήθεν "αντιρατσιστικό" νόμο εις βάρος του Ελληνικού λαού και έθνους. Αυτοί οι βρώμικοι μέθοδοι προβοκάτσιας του εγκληματικού ΠΑΣΟΚ είναι γνωστές εδώ και χρόνια στους Έλληνες πολίτες! Δεν μασάμε το κουτόχορτο των εγκαθέτων !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου