Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ η ανθρωπότητα από το δράμα των εγκλωβισμένων από τους Ισλαμοφασίστες Γιαζίντι: Γονείς προσφέρουν στα παιδιά τους…το αίμα τους για να ξεδιψάσουν !


Ακόμα και το αίμα τους δίνουν οι γονείς των εγκλωβισμένων Γιαζίντι στο όρος Σιντζάρ προκειμένου τα παιδιά τους να επιζήσουν…

Τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη που δείχνει το μέγεθος της τραγωδίας από την προέλαση των τζιχαντιστών στο Ιράκ έκαναν ορισμένοι από τους περίπου 8.000 Γαζίντι που κατάφεραν να διαφύγουν την ώρα που στο βουνό παραμένουν άλλοι περίπου 30.000 άνθρωποι.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Sky News «ένας άνδρας μας είπε ότι είδε τέσσερα παιδιά να πεθαίνουν από τη δίψα. Και επειδή δεν υπήρχε τρόπος να θάψουν τα άψυχα κορμάκια τους, τα κάλυψαν απλά με πέτρες».

«Ένας άλλος άνδρας μας είπε ότι τα παιδιά είναι τόσο διψασμένα που οι γονείς τους ξεκίνησαν να κόβουν τις φλέβες τους για να τους δώσουν να πιούν αίμα» μεταδίδει η Σερίν Τάντρος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου