Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αλβανοί μισθοφόροι με τους τζιχαντιστές!


Αλβανοί μισθοφόροι με τους τζιχαντιστές


Συνελήφθησαν 40 άτομα στο Κόσοβο μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.
Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία του Κοσόβου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, σε σαράντα Αλβανούς-πληρωμένους δολοφόνους που πολέμησαν στο πλευρό των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και την Συρία.

Εκτιμάται πως το τελευταίο διάστημα έχουν μεταβεί στην Μέση Ανατολή περισσότεροι από 200 Αλβανοί μισθοφόροι, με σκοπό να πολεμήσουν τους «εχθρούς του Αλλάχ» σκοτώνοντας με τους πλέον φρικτούς τρόπους: γυναίκες, παιδιά και άοπλους.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι Αρχές του Κοσόβου με κινηματογραφικό τρόπο, πραγματοποίησαν εφόδους σε σπίτια και συνέλαβαν συνολικά 40 άτομα που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος και τις βαρβαρότητες που εκτυλίσσονται στο Ιράκ. Μεταξύ άλλων, ερευνήθηκαν μουσουλμανικοί χώροι προσευχής που φέρονται να λειτουργούσαν ως «σχολεία» για τη στρατολόγηση νέων τζιχαντιστών. Επί της ουσίας, πρόκειται για μία ευρύτερη επιχείρηση, που έχουν υιοθετήσει ευρωπαϊκές χώρες, και έχει ως σκοπό να αποτρέψει τη στρατολόγηση νέων μαχητών του ΙΚ είτε αποτρέποντας την έξοδο από τη χώρα είτε συλλαμβάνοντας όσους επιστρέφουν.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας τόνισε πως οι συλληφθέντες ανακρίνονται ως ύποπτοι για πράξεις που αντιβαίνουν τη συνταγματική τάξη του Κοσόβου κατηγορούμενοι πως έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια του κράτους.
Κατά τη διάρκεια των εφόδων, στην κατοχή των τρομοκρατών εντοπίστηκε πλήθος πολεμικών τυφεκίων, τύπου Καλάσνικοφ (ΑΚ-47), περίστροφα και σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων. Ταυτόχρονα, οι Αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς οι οποίοι εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιούνταν σε βομβιστικές επιθέσεις το αμέσως προσεχές διάστημα.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Κοσόβου, ονόματι Μπακί Κελάνι, υπογράμμισε ότι οι εξτρεμιστές τελούν υπό κράτηση προσθέτοντας με νόημα πως ανακρίνονται και συνέχισε λέγοντας: «Επιδιώκουμε να συλλάβουμε και άλλους οι οποίοι δεν βρέθηκαν στα σπίτια τους».
Στο μεταξύ, οι Αρχές δε μπορούν να κρύψουν την ανησυχία τους για ενδεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα-αντίποινα από τους τζιχαντιστές που παραμένουν ασύλληπτοι την ώρα που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο «σκληρός πυρήνας» και τα ηγετικά στελέχη διαφεύγουν της σύλληψης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία αδυνατεί να προσδιορίσει το πλήθος των τζιχαντιστών που παραμένουν ελεύθεροι.
Η κυβέρνηση του Κοσόβου, με αφορμή τις συλλήψεις των εξτρεμιστών, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το κράτος μας θα υπερασπισθεί σθεναρά τις πολιτισμένες ευρωατλαντικές αξίες, την ατομική ελευθερία, το λαϊκό χαρακτήρα του κράτους, τα συνταγματικά και τα νόμιμα δικαιώματα όλων των κοινοτήτων στο Κόσοβο».

www.kontranews.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου