Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Τους… έδωσε κανονικά και με τον νόμο ο Φάρατζ: «Βρετανία και Ε.Ε. φταίνε για την κρίση στην Ουκρανία»


Ασταμάτητος και πάντα καυστικός και αποκαλυπτικός ο Νάιτζελ Φάρατζα. Ο επικεφαλής του βρετανικού αντιευρωπαϊκού Κόμματος Ανεξαρτησίας, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο «RIA Novosti», έριξε τα βέλη του στην κυβέρνηση της Βρετανίας, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας πως αυτές οι δύο προκάλεσαν την κρίση στην Ουκρανία, ενώ μίλησε και για τη Ρωσία.

Ο Φάρτζα τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση «έχει πράγματι προκαλέσει μεγάλο μέρος της αναστάτωσης στην Ουκρανία» με την πρόταση για συμμετοχή στην Ε.Ε. αλλά και στο ΝΑΤΟ. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα της χώρας του –όσον αφορά στην κρίση, λέγοντας πωε ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο ΥΠ.ΕΞ. Ουίλιαμ Χέιγκ διαδραμάτισαν κι αυτοί καταλυτικό ρόλο στα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Τέλος, τόνισε ότι «μου φαίνεται ότι αν χτυπήσεις τη ρωσική αρκούδα με ένα ραβδί σίγουρα θα έχεις αντίδραση. Λυπάμαι πολύ για τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα», είπε ο Φάρατζ στο «RIA Novosti».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου