Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Συνελήφθησαν δεκάδες μετανάστες στη Λέρο


Στη σύλληψη περίπου 20 μεταναστών προχώρησε η Αστυνομία - Μεταφέρθηκαν από το Λιμεναρχείο στο Α.Τ.Λέρου
Το newsbomb.gr επικοινώνησε με το Α.Τ.Λέρου. Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος μας ενημέρωσε ότι οι μετανάστες με βάρκα προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα και να μπούν στη χώρα μας.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. γιατι τους αφησαν να περασουν; και δεν ειναι μεταναστες εινε λαθρομεταναστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Toύς αφήνουν επίτηδες γιατί μόνο έτσι θά προχωρήσει τό σχέδιο τού επικοισμού. Ό Έλληνας πρέπει νά φύγει απ΄ τήν πατρίδα του. Πρέπει νά παραδώσει στούς ''νεοέλληνες'' μέ διάφορα χρώματα γι αυτό τούς βαπτίζουν Έλληνες. Ούτε λαθρομετανάστες είναι. Λαθροέποικοι είναι καί ό όρος αυτός αποκαλύπτει τά ύπουλα σχέδια τών εβραιοπαγκοσμιοποιητών τύπου σόρος, πού διαθέτει εκατομμύρια ευρώ, νά εξαγοράζει πουλημένες συνειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή