Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Κάνουνε…μπίζνες οι Τούρκοι έμποροι στη Σμύρνη: Καταστήματα πωλούν σωσίβια…για τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα !!


Το εμπόρευμα που πουλάνε έχουν τροποποιήσει αρκετά καταστήματα στη Σμύρνη, έχοντας ως πελάτες παράνομους μετανάστες οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν… στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της εφημερίδας Hurriyet αναφέρει ότι πολλά καταστήματα στο Μπασμανέ, μία γειτονιά της Σμύρνης, πουλάνε σωσίβια και άλλο παρόμοιο εξοπλισμό, σε παράνομους μετανάστες από το Ιράκ, τη Σομαλία και τη Συρία.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πόλη έχει γίνει κόμβος για τους μετανάστες που ελπίζουν να περάσουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνει, 5.789 άτομα έχουν συλληφθεί μέσα στο 2014 από την ακτοφυλακή της Τουρκίας στο Αιγαίο, ενώ πρόσφατα έπιασαν 38 άτομα που προσπαθούσαν να περάσουν μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου