Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ληστεία με νεκρό στον Κολωνό


Σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ στην περιοχή του Κολωνού, όπου άγνωστοι λήστεψαν super market κρεάτων επί των οδών Κηφισού 102 και Αγίου Παύλου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ακολούθησε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών με τους ληστές, ένας εκ των οποίων έπεσε νεκρός. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη του δεύτερου ληστή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν δύο ληστές με οπλισμό επιχείρησαν να μπουν στο σούπερ μάρκετ που εκείνη την ώρα ήταν ανοικτό. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που εκτελούσαν περιπολία αντιλήφθηκαν τις προθέσεις τους και όταν τους ζήτησαν να παραδοθούν οι δράστες έβαλαν εναντίον των αστυνομικών.

Οι ανδρες της ΕΛ.ΑΣ ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς. Ο ένας εκ των δραστών επιχείρησε προς στιγμήν να κρυφτεί μέσα στο σούπερ μάρκετ αλλά τελικώς έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Ο δεύτερος δράστης επιχείρησε να διαφύγει προς το Περιστέρι αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη από τους άνδρες της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα super market κρεάτων την τελευταία εβδομάδα είχε βρεθεί στο στόχαστρο ληστών άλλες δύο φορές. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι περιπολίες των αστυνομικών αρχών να είναι αυξημένες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από αυτό, πράγμα που οδήγησε και στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες είναι Έλληνες. Στην κατοχή τους βρέθηκε και ένα πιστόλι.

Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναστάτωση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που έχει αποκλείσει την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το κατάστημα.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Eυλογημένο τό χεράκι τού αστυνομικού πού έστειλε στό διάολο τό καταραμένο κάθαρμα! Κρίμα πού δέν φύτεψε καί στό άλλο σκουλήκι μία σφαίρα στό κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή