Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Δεκάδες αγόρια απήγαγε η Μπόκο Χαράμ στη βόρεια Νιγηρία


Μέλη της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ θεωρούνται ύποπτα ότι απήγαγαν δεκάδες αγόρια και άνδρες σε μια επιδρομή εναντίον ενός απομακρυσμένου χωριού στη βορειανατολική Νιγηρία, όπου ανέβασαν τους απαχθέντες σε φορτηγά και εξαφανίστηκαν μαζί τους, είπαν αυτόπτες μάρτυρες που γλύτωσαν των επεισοδίων βίας.
Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες που εγκατέλειψαν τις εστίες τους και κατέφυγαν στην πόλη Μαϊντουγκούρι δήλωσαν στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι οι αντάρες σκότωσαν επίσης 6 ηλικιωμένους άνδρες σε επίθεση που εξαπέλυσαν την Κυριακή εναντίον του χωριού Ντόρον Μπάγκα, όπου έκαψαν πολλά σπίτια.
Τα ίχνη τουλάχιστον 97 ανθρώπων έχουν χαθεί, σημείωσαν οι κάτοικοι του χωριού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου