Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Πολλάς χάριτας χρεωστούμε στην Κυρία των Ουρανών


Πολλάς χάριτας χρεωστούμε στην Κυρία των Ουρανών

Επιμέλεια: Σοφία Ντρέκου/Αέναη επΑνάσταση

«Η Παναγία μητέρα μας, να σε σκεπάζει και να σ' ευλογεί. Χρόνια πολλά με υγεία και πάν επιθυμητόν αγαθόν.

Και μην ξεχνάς, η Κοίμηση της Παναγίας μας είναι μία από τις τρείς εορτές, μαζί με την εορτή της Μεταμορφώσεως και των Αγίων Πάντων, όπου έχουμε μία διείσδυση τού ανθρώπου στα έσχατα.
Όλες οι άλλες εορτές είναι καθαρά τα δώρα του Θεού στο σώμα της Εκκλησίας.

Στη Μεταμόρφωση έχουμε μία εικόνα της εκλάμψεως των δικαίων.

Με τα άφθαρτα σώματα και χαριτόβρυτα λείψανα σωρείας αγίων έχουμε προ οφθαλμών την εσχατολογική δόξα της αναστάσεως των σωμάτων.

Και με την κοίμηση και την μετάσταση εις τους Ουρανούς της Θεοτόκου, έχουμε, έστω και αν αποσιωπάται, μία πρώιμη ανάσταση, γιατί η Μετάσταση προϋποθέτει την ανάσταση του σώματος. Και με αυτό το σώμα, ενδεδυμένο την αφθαρσία, θα μας υποδεχτεί κατά την Δευτέρα Παρουσία. 

Πολλάς χάριτας χρεωστούμε στην Κυρία των Ουρανών. 
Χρόνια πολλά και του χρόνου.»

Ένας Πνευματικός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου