Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ... ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΑΠΝΙΣΜΑ!

Άνδρες της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ κατέλαβαν την Πέμπτη την πόλη Μπούνι Γιάντι, στην πολιτεία Γιόμπε της βορειοανατολικής Νιγηρίας.

Κάτοικοι της πόλης που την εγκατέλειψαν τις τελευταίες ημέρες είπαν ότι σφοδρές μάχες γύρω από το Μπούνι Γιάντι ήταν σε εξέλιξη από τα τέλη Ιουλίου και πως οι ισλαμιστές κατέλαβαν τελικά το δημαρχείο, στο οποίο ύψωσαν το λάβαρό τους.

Οι κάτοικοι έκαναν επίσης λόγο για εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες και για λεηλασίες εκ μέρους των ισλαμιστών. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και δύο άνθρωποι που εκτελέστηκαν επειδή κάπνιζαν.

Το Μπούνι Γιάντι, που απέχει 60 χιλιόμετρα από το Νταματούρου, την πρωτεύουσα της Γιόμπε, είχε δεχτεί επιθέσεις πολλές φορές από τις αρχές του έτους. Στα τέλη Φεβρουαρίου οι ισλαμιστές επιτέθηκαν τη νύχτα σε κοιτώνα ενός σχολείου, την ώρα που οι μαθητές κοιμούνταν, και σφαγίασαν 43 ανθρώπους.

Τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η Μπόκο Χαράμ έχει καταλάβει επίσης τις πόλεις Νταμπόα και Γκόουζα, στη γειτονική πολιτεία Μπόρνο.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου