Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΜΠΟΛΤ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΕΚΑΝΕ Ο (ΓΙΟΥΣΕΪΝ ΜΠΟΛΤ) USAIN BOLT ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ME 9.8 !!!


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ;;! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ !
ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ !!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ "PRESTIGE" ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ; !!!

ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΓΙΟΥΣΕΪΝ ΜΠΟΛΤ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΣΕΪΝ ΜΠΟΛΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ, 
ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ "ΜΗΧΑΝΙΚΑ" ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ !

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ, 
(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ !) 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ !!!

  
O USAIN BOLT (ΓΙΟΥΣΕΪΝ ΜΠΟΛΤ) ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.... ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ !!!


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...ΤΟΥ ΓΙΟΥΣΕΪΝ ΜΠΟΛΤ !   Πέταξε και πάλι!


Ο Γιουσέιν Μπολτ σε αγώνα 100μ. που διεξήχθη τελικά σε κλειστό στίβο, έκανε νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ με επίδοση στα 9.98 δευτερόλεπτα!

Σε τρομακτική κατάσταση είναι και πάλι ο Γιουσέιν Μπολτ, αφού στη Βαρσοβία κατάφερε να κάνει 9.98 σε κλειστό στίβο, σπάζοντας ξανά όλα τα ρεκόρ. 

Κούρσες 100 μέτρων σε κλειστό στίβο σπάνια γίνονται, αφού επίσημα αναγνωρίζεται το 60άρι, αλλά στην Πολωνία χρειάστηκε να κλείσει η οροφή και ο Μπολτ τα… έσπασε ξανά. 

Το μόνο που απομένει, είναι να αναγνωρίσει το ρεκόρ η IAAF.



Πηγή

1 σχόλιο: